START2ACT projekt spouští první část interaktivní e-learningové platformy energetické účinnosti

START2ACT projekt spouští první část interaktivní e-learningové platformy energetické účinnosti

Ani v letní sezónu projekt START2ACT nezahálel - kromě Databáze vědomostí byla naše interaktivní online platforma rozšířena o Soutěž o úsporu energie a nedávno také o první kapitolu našeho E-learningu.

Podobně jako všechny naše nástroje, e-learning byl vyvinut odborníky s využitím jejich komplexních znalostí a zkušeností v oblasti úsporných opatření v kanceláři i doma. Použili jsme však kreativní přístup ke struktuře e-learningu, protože jsme opustili praxi používání standardních prezentací nebo webinářů a namísto toho jsme vytvořili naše jedinečné e-learningové prostředí šité na míru, jako příklad byla použita kancelář maďarské společnosti Geonardo.

Buďte připraveni učit se pomocí svědectví skutečných akcí a nejlepší praxe našich zaměstnanců a manažerů na cestě k pohodlí a vyhovujícícm pracovním podmínkám pro všechny a zároveň ke zvýšení energetické účinnosti.

E-learning je rozdělen do tří modulů, které se týkají energetické účinnosti v zaměstnání a v domácnosti, a také inteligentního řízení energie. Moduly jsou dále rozděleny do kapitol, které poskytují užitečné tipy pro snížení spotřeby energie prostřednictvím změn chování při používání osvětlení, vytápění, klimatizace, kancelářských zařízení a dalších zařízení.


E-learning je navíc zaměřen na výuku manažerů malých a středních podniků a začínajících podnikatelů, jak zapojit své zaměstnance do energeticky účinných postupů na pracovišti. Manažeři se mohou také seznámit s inteligentním nakupováním, monitoringem a měřením v souvislosti se snížením účtů za energie u svých společností.


Náš e-learning je podmanivý, zábavný a interaktivní. Pokud jste zaměstnancem nebo manažerem malého nebo středního podniku nebo startupu, podívejte se na první kapitolu o energetické účinnosti a osvětlení zde (nutná registrace). Další kapitoly budou brzy následovat!
Tip of the day
Regularly register your energy consuming. Analyse your energy consuming profile and chose the best tariff scheme offered by your energy supplier.

Was it useful?